Tervetuloa
Palvelumme
Yhteistyökumppanimme
Ota yhteyttä
Esimerkkejä asiakasprojekteistamme
Esimerkkejä asiakasprojekteistamme


Sidosryhmätutkimukset
Sähköisen sidosryhmätutkimuksen avulla on mahdollista helposti ja kustannustehokkaasti kartoittaa organisaation tilannetta, mielikuvia, asiakkaiden tyytyväisyyttä ja samalla viestittää organisaation kiinnostuksesta asiakkaitaan kohtaan tai tuoda esille merkittävistä muutoksista organisaatiossa. Sidosryhmiin lukeutuu niin organisaation asiakkaat, toimittajat kuin yhteistyökumppanitkin.

Asiakkaisiimme lukeutuu esimerkiksi
Rautatievirasto ja Mulletoi.com

Tieteelliset tutkimukset
Tieteelliset tutkimukset palvelevat ennen kaikkea organisaatioita, joilla on tarve selvittää ilmiöitä, trendejä, käyttäytymismalleja, motivaatioita, tulevaisuuden odotuksia jne. Tieteellisissäkin tutkimuksissa otamme kuitenkin huomioon organisaation tietotarpeet ja huolehdimme siitä, ettei tutkimusprosessista tule liian raskas.

Asiakkaisiimme lukeutuu esimerkiksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun
Aalto University Executive Education.

Markkinakartoitukset

Markkinoiden kartoitusta tarvitaan muulloinkin kuin asiakastarpeita selvitettäessä. Markkinoihin voi liittyä rajaton määrä erilaisia kiinnostuksen kohteita yksilöiden toimintatavoista markkinoiden yleiseen kehitykseen. Myös hyödyntäjät voivat edustaa paitsi myyjiä myös julkisia organisaatioita, alan kehitystä seuraavia instituutioita kuin akateemista maailmaakin. Räätälöimme tutkimuksen huolellisesti aina kulloisenkin markkinan ja hyödyntäjän erikoistarpeita silmälläpitäen.

Asiakkaisiimme lukeutuu esimerkiksi Elintarviketeollisuuliitto ETL.

Tekninen toteutus ja alihankinta
Silloin kun organisaatio haluaa keskittyä tutkimuksen tekemisen oleellisimpiin asioihin tai konsulttiyritys haluaa keskittyä itse konsultointiin, voi olla järkevää jättää "turhaa" aikaa vievä tekninen toteutus muiden huoleksi. Autamme mielellämme myös tällaisissa tapauksissa. Toteutamme tinkimättömällä tarkkuudella niin lyhyet kuin pitkätkin tutkimukset ja annamme tarvittaessa myös vinkkejä tutkimuksen suunnitteluun.

Asiakkaisiimme lukeutuu esimerkiksi
HM&V Research Oy (HMV Service Economy Oy) ja ICMI Oy (Intelligent Customer Management International).

Tutustu tarkemmin
palveluihimme!

TervetuloaPalvelummeYhteistyökumppanimmeOta yhteyttä
Scan Kyselypalvelut / Scanplan Oy